Vi hjälper dig bli läst av 1000-tals svenskar

MediaUpdate är annonskonceptet som gjort succé via Aftonbladet och SvD. Vi hjälper dig berätta dina budskap genom redaktionell kommunikation på webben och i mobilen. Över 500 svenska myndigheter, organisationer och företag finns bland kunderna.

Har ditt företag en bra historia att berätta? Och är det svårt att lyfta fram allt på en vanlig reklamyta i en tidning eller i en vanlig webbannons? Nu finns unik möjligheter till kostnadseffektiv exponering i rätt miljö på Sveriges största nyhetssajt - Aftonbladet.se och på målgruppssajten SvD.se.

Välkommen du också att testa MediaUpdate Kontakta oss redan i dag på tel 08 – 600 77 00 eller genom att använda formuläret nedan

Tack, ditt meddelande är skickat
Något gick fel med postningen. Skicka istället epost till annonsinfo@minimedia.se
Alla artiklar på denna webbplats är annonser

Unika receptet till amerikansk burgare

Kolla: Här är receptet som gör succé i Sverige
”American style hamburgers” – med coleslaw från Dole.
I sommar har du chansen att avnjuta en äkta amerikansk hamburgare. Nu presenteras receptet som gjort succé i många svenska hushåll.
Testa själv: Här är knepet som lär dig göra succéburgarna 

Smakrik burgare

Att USA är hamburgarens hemland är ingen nyhet direkt, men oftast har vi svårt att få till de där riktigt läckra och smakrika burgarna – tills nu.
Här nedan följer instruktioner på hur du gör din egen äkta amerikanska burgare.

Enkel tillagning

När du har handlat in alla ingredienser, se hela listan här, är det bara att sätta igång. Blanda färsen med senap, äggula och kryddor, och forma fyra burgare. Grilla hamburgarna i cirka 3-4 minuter på varje sida. Ringla lite olivolja på bröden och grilla dem strax innan det är dags att äta. Bygg upp fina hamburgare direkt på tallrikarna. Servera sedan med Doles coleslaw.
Så gör du enkla hamburgarna – här hittar du hela receptet med ingredienser

Hela denna artikel är en annons från Dole
Alla artiklar på denna webbplats är annonser