Vi hjälper dig bli läst av 1000-tals svenskar

MediaUpdate är annonskonceptet som gjort succé via Aftonbladet och SvD. Vi hjälper dig berätta dina budskap genom redaktionell kommunikation på webben och i mobilen. Över 500 svenska myndigheter, organisationer och företag finns bland kunderna.

Har ditt företag en bra historia att berätta? Och är det svårt att lyfta fram allt på en vanlig reklamyta i en tidning eller i en vanlig webbannons? Nu finns unik möjligheter till kostnadseffektiv exponering i rätt miljö på Sveriges största nyhetssajt - Aftonbladet.se och på målgruppssajten SvD.se.

Välkommen du också att testa MediaUpdate Kontakta oss redan i dag på tel 08 – 600 77 00 eller genom att använda formuläret nedan

Tack, ditt meddelande är skickat
Något gick fel med postningen. Skicka istället epost till annonsinfo@minimedia.se
Alla artiklar på denna webbplats är annonser
  • Låt CayRoBot göra jobbet.
  • SafeWayen är lämplig för alla åldrar.

Roboten som klipper ditt gräs

Slipp klippa gräsmattan – och ha alltid en perfekt trimmad matta: Kolla priset!
Slipp helgstressen och ta det lugnt. Nu behöver du inte ödsla onödig tid på att hålla gräset i trim. I stället kan du ta det lugnt och umgås med familjen – medan roboten gör jobbet. 

Klipp gräsmattan utan röra ett finger

CayRoBot är roboten som klipper din gräsmatta – utan att du behöver tänka på någonting.
– Nu behöver du inte längre springa runt runt och klippa gräset, med CayRoBot får du gräset klippt utan att lyfta ett finger.
Det finns andra gräsklipparrobotar på marknaden, vad är skillnaden med CayRoBot?
– Den är väldigt prisvärd utan att göra avkall på kvaliteten. Och hos oss på MayCay får du den till ett bättre pris än någonsin tidigare eftersom att du får den direkt, utan mellanhänder. Sedan är den väldigt enkel, du slipper krångliga manualer.
Slipp springa runt runt och klippa gräsmattan – låt CayRoBot göra jobbet
CayRoBot har ett 6,6 Ah litiumbatteri och kör ca 5 timmar på en laddning. Den klarar 1 500 kvadratmeter. Roboten håller gräset på tre alternativt fyra centimeters nivå.
Kolla priset här direkt – Nu slipper du klippa gräset i sommar

”Busköra” eller som ”handikappfordon”

MayCay.se hittar du även andra prisvärda, roliga och smarta produkter. Här finns till exempel den populära SafeWay.
– Den är roligare och samtidigt säkrare än en segway. Ungdomar kan trixa och ”busköra” med den. Men den är också perfekt för medelsålders som kan använda den som "nyttofordon" att ta sig till jobbet eller affären med. Men också för äldre som ett "handikappfordon” och du kan enkelt montera på en bekväm sadel på den.
SafeWay drivs av en 350 W navmotor som har en räckvidd på ca 25 km. Med en maxhastighet på 20 km/h kommer ni snabbt dit ni vill. Motorn drivs av ett Lithiumbatteri som säkerställer god strömförsörjning och mycket hög driftsäkerhet.
Läs mer om – och köp SafeWay här

Fakta om MaCay

MaCay jobbar för att Svenska hushåll skall kunna få en enklare tillvaro och en möjlighet att göra något roligare med sin tid. Vi har ett fåtal produkter för att specialisera oss på dessa. Vi erbjuder miljövänliga sommarprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder även snöslungor för vintersäsongen.

Produkter

Hela denna artikel är en annons från MaCay
Alla artiklar på denna webbplats är annonser