Vi hjälper dig bli läst av 1000-tals svenskar

MediaUpdate är annonskonceptet som gjort succé via Aftonbladet och SvD. Vi hjälper dig berätta dina budskap genom redaktionell kommunikation på webben och i mobilen. Över 500 svenska myndigheter, organisationer och företag finns bland kunderna.

Har ditt företag en bra historia att berätta? Och är det svårt att lyfta fram allt på en vanlig reklamyta i en tidning eller i en vanlig webbannons? Nu finns unik möjligheter till kostnadseffektiv exponering i rätt miljö på Sveriges största nyhetssajt - Aftonbladet.se och på målgruppssajten SvD.se.

Välkommen du också att testa MediaUpdate Kontakta oss redan i dag på tel 08 – 600 77 00 eller genom att använda formuläret nedan

Tack, ditt meddelande är skickat
Något gick fel med postningen. Skicka istället epost till annonsinfo@minimedia.se
Alla artiklar på denna webbplats är annonser
 • Herrgården förvärvades av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här fram till 1916.
 • Balingsholm
 • Balingsholm
 • Koppla av i utomhuspoolen.
 • Kursgården ligger i Huddinge, utanför Stockholm. Dit kan du åka med pendeltåg – direkt från Arlanda.
 • Vacker och rogivande miljö.
 • Balingsholm
 • Balingsholm
 • Vad kan göra din speciella dag mer minnesvärd än att hyra en hel herrgård?
 • Balingsholm

Mysiga kursgården – väldigt nära stan

Balingsholm är en familjeägd konferensanläggning i Huddinge söder om Stockholm. Annica Hellgren som är konsult på företaget Move Management brukar hålla ledarkurser på Balingholms populära kursgård. 
– Det känns ofta bra för deltagarna att komma ifrån sin vardagliga miljö och landa på ett nytt ställe där man får tillfälle till både reflektion och praktiska övningar, säger hon.
– Jag uppskattar verkligen flexibiliteten där och att det är funktionellt. Konferenslokalerna är stora, ljusa och lätta att möblera om. Ljudanläggning och övrig teknik är smidig och modern.
Den mysiga herrgården ligger bara 16 kilometer, eller 20 minuters bilfärd, söder om Stockholm city men är omgiven av vacker grönskande natur och levande lantbruk. Så hittar du hit
– Det har aldrig varit några problem för folk att ta sig dit. Man kan ta pendeln direkt från Arlanda till Huddinge station. Det är väldigt smidigt. Och den lugna miljön gör att man får väldigt mycket gjort, säger Annica.
Här kan du läsa mer om konferensrummen på Balingsholm

Aktiviteter för alla smaker

Under sommaren genomgick Balingsholm en omfattande renovering.
– Vi har byggt ut matsalen som har blivit både större och ljusare. Sedan har vi byggt en ny bar, en ny reception, ett helt nytt kök och en ny källare, berättar Lottie & Bertil Orrvik som äger och driver Balingsholm.
En vacker svensk natur omger husen, och om du vill ta en promenad så rekommenderas en vacker stig utefter sjön Trehörningen.
– Det finns även en härlig utomhuspool där du kan sjunka ner i 37 gradigt, varmt, bubblande vatten och titta ut över sjön Trehörningen eller njuta av en vacker stjärnhimmel. Där finns även bastu med två stycken relaxverandor. Detta är mycket uppskattat, under såväl sommar som vinter, säger Bertil Orrvik på Balingsholm.
Över hela området finns det mycket snabbt internet med hela 100 MB fiberuppkoppling och trådlös täckning. Om du hellre vill aktivera dig på annat sätt finns det gott om andra alternativ:
Checkpoint 59, gastronomisk resa, femkamp, musikquiz, tipspromenad, testa dina sinnen, lerduveskytte, garden party och mycket mycket mer.
Nyfiken? Här kan du läsa om alla aktiviteter som finns på Balingsholm

Härlig atmosfär

Om du bara vill ta det lugnt och slappna av kan du sätta dig framför den öppna brasan med något gott i glaset. När sedan magen börjar kurra kan du njuta av maten från Balingsholms omtalade kök.
– Det är alltid trevligt uppdukat och deras mat är jättegod. När det är något extra gott så brukar jag be om receptet från kocken och det är aldrig något problem, säger Annica Hellgren.
Den 6-18 december är det åter dags för Balingsholms populära julbord.
– Det brukar vara uppskattat och börjar redan vara ganska fullt. Det finns några luckor här och där så det gäller att boka nu, säger Bertil Orrvik.
En annan sak det gäller att boka nu är konferenser för att styra upp nästa år med jobbet.
– Vill man ha en konferens i början av 2014 gäller det att se över kalendern så att man får de pass som man vill ha. Det börjar fyllas på ordentligt, säger Bertil Orrvik.
Vill du ha en visning innan du bokar kursen? Klicka här

Fakta om Balingsholm Kursgård AB
 • Du kan åka direkt till kursgården med pendeltåg från Arlanda.
 • Den ligger 16 km från Stockholm city och max 50 kilometer från tre flygplatser.
 • Över hela området finns internet med 100 MB fiberuppkoppling och trådlös täckning.
 • Du erbjuds vällagad och erkänt god mat.
 • Enskildhet, lugn och ro samt professionell och personlig service i vacker Sörmländsk natur.
 • "På landet mitt i stan".

 

Vill du veta mer?
Besök hemsidan www.balingsholm.se, mejla info@balingsholm.se eller ring: 08-608 88 80.

Hela denna artikel är en annons från Balingsholm Kursgård AB
Alla artiklar på denna webbplats är annonser