Vi hjälper dig bli läst av 1000-tals svenskar

MediaUpdate är annonskonceptet som gjort succé via Aftonbladet och SvD. Vi hjälper dig berätta dina budskap genom redaktionell kommunikation på webben och i mobilen. Över 500 svenska myndigheter, organisationer och företag finns bland kunderna.

Har ditt företag en bra historia att berätta? Och är det svårt att lyfta fram allt på en vanlig reklamyta i en tidning eller i en vanlig webbannons? Nu finns unik möjligheter till kostnadseffektiv exponering i rätt miljö på Sveriges största nyhetssajt - Aftonbladet.se och på målgruppssajten SvD.se.

Välkommen du också att testa MediaUpdate Kontakta oss redan i dag på tel 08 – 600 77 00 eller genom att använda formuläret nedan

Tack, ditt meddelande är skickat
Något gick fel med postningen. Skicka istället epost till annonsinfo@minimedia.se
Alla artiklar på denna webbplats är annonser

Utbildningen som kan ge jobb – direkt

Många svenskar drömmer om att jobba inom skönhetsbranschen, men det kan vara väldigt svårt att få jobb inom den etablerade marknaden. Nu ökar intresset för ögonfransförlängning i Sverige radikalt, de som utbildar sig får jobb direkt.  

– Vi utbildar året runt, men det finns fortfarande ett oerhört stort behov av Certifierade Eyelash Designers (fransstylister), säger Ebba, kvinnan bakom Lashia.

– Vår egen Salong Extension i Stockholm är fullbokad flera veckor fram, och då har vi 12 tjejer som enbart arbetar med ögonfransförlängning, säger Mimmi, personalchef på Lashia.

Lashias utbildning är certifierad av Svenska Estetikernas Yrkesförbund (SEYF) och är i dag den mest omfattande på marknaden.

”Oerhört stor efterfrågan”

Det gäller att vara selektiv när man letar utbildning tycker Ebba.

– Många andra kurser är alltifrån två timmar till två dagar. Det är ett hantverk och det tar längre tid än så att lära sig.

Efter Lashias fyra intensiva kursdagar är de flesta så pass duktiga att de kan gå ut på marknaden. Nu gäller det att bygga upp den erfarenhet som behövs för att bli en certifierad expert.

– Du ska vara säker på ditt hantverk innan du kommer för ditt certifikatsprov, säger Ebba.

”Utvecklas hela tiden”

Hos Lashia utvecklas man kontinuerligt, även efter certifiering.  

– Vi anordnar workshops där vi visar senaste trenderna inom ögonfransförlängning och diskuterar bland annat formlära och kundrelationer.

Drömmer du om ett nytt jobb inom skönhetsbranschen? Här kan du läsa mer

"Sveriges största nätverk av experter"

Trycket är stort på Lashias egna Salong Extension, därför skapades Lashias Nätverk för experter i ögonfransförlängning.

– Här kan du hitta Lashia experter över hela Sverige. En kund ska veta att går man till en Lashia salong får man kvalitét och service .

Vill du ha långa ögonfransar? Här ligger deras salong i Stockholm 

Blev fullbokad – direkt

Anna Brorsson är hudterapeut från grunden, men valde att gå Lashias utbildning i mars. Trots att det bara har gått ett par månader sedan hon avslutade sin utbildning, så är hon redan fullbokad.

– Det är helt sjukt. Jag har inte ens gjort någon reklam, men mina kunder har rekommenderat mig till sina vänner.

Intresset för utbildningarna har ökat så mycket att de nu kommer att utöka i landet. Inom kort kommer det att finnas utbildningar i både Dalarna, Göteborg och Västernorrland.

Gilla Lashia på Facebook

Fakta om Lashia

Vill du veta mer? Gå in på deras hemsida, mejla eller ring 08-180920. 

Hela denna artikel är en annons från Lashia
Alla artiklar på denna webbplats är annonser